Vrem sa ne cunoasteti

Despre noi

Apan Cars este parte integranta a retelei nationale de concesionari AutoItalia Group, unic distribuitor autorizat al marcilor Fiat, Alfa Romeo, Jeep si Fiat Professional in judetul Braila.

Showroomul Apan Cars, inaugurat in anul 2004, pune la dispozitia clientilor sai o intreaga gama de servicii de consiliere, vanzare si postvanzare la standarde de calitate impuse atat de producator cat si de importator. In acest sens, Apan Cars dispune de un Complex Integrat cu o suprafata de cca 3000 m2, parcare, spatii service si depozit de piese de schimb precum si de o echipa profesionista pregatita sa raspunda oricaror solicitari din domeniu.

La noi gasiti instalatii performante pentru toate departamentele (un ultramodern stand de geometrie computerizata a directiei, cabina ecologica pentru vopsit, spalatorie proprie, stand pentru testarea sistemului de franare, stand pentru testarea trenului de rulare, stand pentru diagnosticarea sistemului de directie, stand ITP etc.).

Tot pentru confortul dumneavoastra am dezvoltat parteneriate cu majoritatea asiguratorilor care activeaza pe piata de gen din Romania, parteneriate in urma carora exista decontare directa intre service si asigurator, fapt ce duce la o maxima operativitate in solutionarea daunelor.

Experienta si pasiunea pentru lumea automobilelor ne pozitioneaza intre cei mai buni din acest domeniu si ne recomanda tuturor celor ce isi doresc nu numai un autovehicul dar si un pachet de servicii complet, eficient si o colaborare pe termen lung.